maanantai 5. elokuuta 2019

Fantasy Premier League: Viime hetken nostot

Perjantaina se starttaa: Valioliiga ja Fantasy Premier! Eli vielä ehtii tehdä pikaiset viilaukset rosteriin!

Eniten kannattaa alkukaudesta panostaa ns. varmoihin valintoihin ja pelaajiin, jotka ovat varmasti kentällä. Etenkin elokuun viimeiset uudet siirrot ovat todella riskialttiita valintoja joukkueeseen, koska eivät ole ehtineet pelata yhtään harjoitusotteluakaan uudessa joukkueessaan. Myös suurseurojen pelaajat voi olla riskejä, koska rosterit on laajat ja peluutuksessa saattaa esiintyä kierrätystä.

Maguire
Harry Maguire - 5.5 siirtyi lopulta Leicesterista Manuun. Hintalapun perusteella varmasti manun puolustuslinjassa. Ei ehdi saada kovinkaan montaa treeniä alle ennen sunnuntain Chelsea matsia, joten en ehkä valitsisi avauskierrokselle, mutta jatkossa kyllä. Pystyy pelaamaan jalalla hyvin ja on uhka myös pääpelissä, veikkaan että kauden tehot voi luokkaa 5+5 ja siihen kylkeen noin 10 nollapeliä. Odottama jotain +150 Fantasy pistettä.


Chelsea
Joukkueena Chelsea!  Nostin jo aiemmin esille Barkleyn (6.0) ja Tammy Abrahamin (7.0), joiden valintapotentiaali on vain kasvanut. Barkley on saanut pre-seasonilla hyvin vastuuta ja laukonut jopa pilkun. Abraham sai taas kannettavakseen Chelsean 9-paidan, mikä merkitsee sitä että manager Frankie Lampard luottaa nuorukaiseen. Chelsean puolustuksesta voi nostaa rosteriin Andreas Christensenin (5.0), joka oletettavasti aloittaa kauden Luizin rinnalla. Jokaisen yllämainitun hinta on kohdallaan vrt. potentiaali.


Perez

Ayoze Perez - 6.5 Leicesterin kesän kärkihankinta alkaa vaikuttaa must valinnalta, koska pelannut harjoitusmatseissa hyökkääjänä ja tehnyt kaksi maaliakin. Fantasyssa pelipaikkana tällä kaudella keskikenttä, joten maalien arvo suurempi ja pisteitä tulee myös nollapeleistä (viime kaudella oli Fantasyssa hyökkääjä). Piste odottama +160 fantasy pistettä.




John McGinn - 5.5 Aston Villan keskikentän juoksukone, jonka kunto ei tule loppumaan kesken pelin. Paperilla ei näytä hyvältä valinnalta, koska pelaa nousija Aston Villan keskikentän pohjalla,mutta teki viime kaudella Championshipissä 9+9 tehot ja on onnistunut myös harjoituskaudella maalinteossa muutamaan otteeseen. Huhuttiin Manuun 50 miljoonan hintalapulla kesän aikana, mutta jäi Aston Villaan (toistaiseksi). Saattaa yllättää taustanousuillaan useamman kerran kauden aikana.



Conor "nimihirviö" Hourihane 6.0 
Nostetaan vielä esille toinenkin Villan keskikenttä. Conor omaa todella hyvän vasurin ja tulee laukomaan valtaosan Villan erikoistilanteista. Hintalappu ennakkoon hieman korkea, mutta jos tehoja syntyy kuten odotettua, niin saattaa olla haluttukin kaveri keskikentän budjetti vaihtoehdoksi. Teki Championshipissä viime kaudella vapareista arviolta yli 10 tehopistettä (maalit+syötöt) ja yhteensä tehoja tuli 8 + 12.




Erik Lamela 6.0 - Tottenhamin hyökkäävä keskikenttä on etenkin alkukaudesta hyvä vaihtoehto rosteriin, koska korealainen Son on pari ekaa kierrosta pelikiellossa ja Dele Alli kärsii jostain jalkavammasta. Aloittaa olettavasti hyökkäävässä roolissa "10-paikalla" ja on tehnyt hyvin tehoja terveenä ollessaan. Harjoituskaudella teki maalit mm. Bayern Munichenia ja Juvea vastaan. Tuskin löytyy kovinkaan monesta Fantasy jengistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti