perjantai 3. tammikuuta 2020

NHL 2019/20: Puolivälin palkintoveikkaus

Änäri kausi on puolessa välissä, joten nyt on hyvä laittaa omat palkintoveikkaukset tulille! Sen enempiä palopuheita pitämättä tässä omat arvaukseni henkilökohtaisten pystien voittajiksi.


Hart Trophy - Nathan MacKinnon. Ainut este MacKinnon valinnan tiellä on pahasti miinuksella oleva plus/minus -tilasto. Coloradon kova loppukausi kuitenkin nostaa MacKinnonin vielä selvästi plussalle ja liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi.
* Muut ehdokkaat Connor McDavid ja Auston Matthews.

Norris Trophy - John Carlson. Tekee oletettavasti 90 pistettä kauden aikana. Johtaa tällä hetkellä myös liigan voittomaalitilastoa 6 voittomaalilla, liigan arvokkain puolustaja.  Dougie Hamilton pelaa myös vakuutavaa kautta, mutta jostain syystä tämä kaveri ei näy otsikoissa ja jää siksi TOP3 ulkopuolelle.
*Muut ehdokaat Roman Josi ja legenda Shea Weber.

Vezina Trophy - Ben Bishop. Big Benin vahvat otteet on kääntänyt Starsin kurssin ja kauden lopussa odottaa parhaan maalivahdin pysti! Connor Hellenbuyck oli vielä pari viikkoa sitten selvä TOP3-kandi, mutta viimeiset pari viikkoa mennyt aivan penkin alle.
* Muut ehdokkaat Tuukka Rask ja Frederik Andersen.

Calder Trophy - Cale Makar. Coloradon pakki pelaa sen verran vakuuttavasti, että muilla ei ole saumaa tulokaskisassa. * Muut ehdokkaat Victor Olofsson ja Quinn Hughes.

Selke Trophy - Auston Matthews. Toronton vahva loppukausi nostaa Matthewsin Selke voittajaksi ja liigan parhaaksi puolustavaksihyökkääjäksi. Ehkä hieman yllätysveto tuo Matthews, mutta arpa on heitetty. Bergeron liikaa loukkaantuneena, joten siksi ulkona tänä vuonna.
* Muut ehdokkaat: Jean-Gabriel Pageau (Ottawan menestymättömyys leikkaa voittomahdollisuuden) ja Ryan O'Reilly.

Lady Byng Trophy - Teuvo Teräväinen pokkaa herrasmies-pystin kaikkien yllätykseksi. Pokaalilla halutaan palkita Teukan huippukausi syöttöpörssin kärkisijoilla.
* Muut ehdokkaat: Auston Matthews ja Elias Pettersson.

Jack Adams Trophy - Rick Tocchet Arizonasta vie tämän. Trotz ansaitsisi pystin toistamiseen Islandersin peräsimessä, mutta tänä vuonna halutaan uusi voittaja.
* Muut ehdokkaat: Barry Trotz ja Craig Berube.

Art Ross Trophy - Connor McDavid vie pistepörssin myös tänäkin vuonna, ellei loukkaannu. Uskon että Draisaitl tulee hyytymään toisella puolikkaalla ja jää sijoille 5-6.
* Muut ehdokkaat MacKinnon ja Pastrnak.

Maurice Richard Trophy - Auston Matthews vie maalipörssin täpärästi Pastan nenän edestä. Samalla Matthewsista tulee ensimmäinen pelaaja, joka vie samalla kaudella maalipörssin ja Selke Trophyn omiin nimiinsä. * Muut ehdokkaat: Pastrnak ja kolmanneksi kiilaa Patrick Kane.

Siinä oli valintoja kerrakseen! Ei ehkä ihan todennäköisin listaus, mutta näillä mennään. Mitkä ovat sinun arpasi palkinnoille?

Stanley Cupia veikkaillaan vielä myöhemmin tarkemmin, mutta tällä hetkellä voisin nostaa esille Toronton ja Tampan. Kummankin peli on löytämässä uomiaan.

Kauden 2018/19 palkintorohmu oli superyllätys Ryan O'Reilly

1 kommentti:

  1. Jordan Binningtonin voisi nostaa veskojen TOP3:een Raskin tilalle. Rask jakanut taakkaa "liikaa" Halakin kanssa.

    VastaaPoista