maanantai 24. helmikuuta 2020

NHL TradeDeadLine 19/20 kovimmat diilit!

NHL:n siirtoikkuna sulkeutui juuri. Tänä vuonna meininkiä olikin poikkeuksellisen mukavasti koko TSN:n tuntikausia kestävän lähetyksen ajan. Treidit alkoivat heti kärkeen, kun Kovalchuk siirtyi Capsiin jo iltapäivällä ja meno jatkui Suomen aikaan klo 22 asti. Ja varmaan vielä ylikin, kun viimeisiä sopimuksia julkaistaan ja diilejä spekuloidaan läpi yön.


Illan ykköseksi treidirintamalla nostan Islandersin hankkiman Jean-Gabriel Pageaun. Hinta oli kova, mutta 6 vuotinen jatkosopimus (5 milj per vuosi) toi järkeä diiliin! Nyt on Islandersilla kova kakkossentteri + alivoimaspesialisti vuosiksi eteenpäin.

Chris Kreiderin jatkosopimus oli myös kova! Etenkin Rangersin miehenä diggailen herran jatkoa erityisen paljon. Tosin sopimus ei yllättänyt minua superisti, koska Kreider on valmentaja Quinnin näköinen pelaaja: iso, atleettinen ja amerikkalainen. Lisäksi herrasta haluttiin pitää kiinni jo kesällä, vaikka pakkaa tyhjennettiin reilusti.



Oilers riehui markkinoilla oikein kunnolla ja hankki lisäpalikoita hyökkäyspäähän: 1. sisään tuli hyökkäävä puolustaja Mike Green Detroitista, jota seurasi joukkuekaveri Andreas Athanasiou. Myöhemmin onkeen tarttui vielä toinen luistelukone Tyler Ennis. Nyt on hyökkäyksessä ainakin jalkoja!


Kaikki illan treidit voit käydä lukemassa vaikka Jatkoajan sivulta tai TSN:ltä.

NHL:n Pelicansiksi muodostuivat odotetusti tänään Ottawa Senators ja Detroit RedWings, jotka tyhjensivät pakkaansa kunnolla.

Tosin NHL:ssä tilanteen tekee erilaiseksi varausvuorot, joita liikkuu yleensä toiseen suuntaan. Kun kotoisessa SM-liigassa vastineeksi ei tule kuin rahansäästö. Voimia kuitenkin Detroitin ja Ottawan kausarin omistajille! No drafti päivänä kesäkuussa onkin sitten enemmän jännitettävää, sillä Ottawalla on ensi kesäksi 3 ykköskierroksen vuoroa ja 4 kakkoskierroksen. Ja Detroitillakin löytyy jokunen vuoro: 1 varaus ekalle kiekalle ja 3 tokalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti