tiistai 9. elokuuta 2016

Fantasy Premier 2016-17: Parhaat pickit joka jengistä!

Tässä omat tipsini tulevaa Fantasy.premierleague kautta ajatellen. 









Arsenal - Chambers DEF - £4.5:  Arsenalin toppariosastolla on paha loukkaantumissuma, joten veikkaan että Chambers aloittaa topparin tontilla kauden alussa. Tosin tämä hieman riski, koska Arsenal saattaa vielä hankkia uuden pakin ennen kauden alkua (tuskin kuitenkaan heti avaukseen). Myös Monreal saattaa siirtyä keskelle Koscielnyn rinnalle. Myös Walcott (£7.5) voi olla hyvä haku, koska merkattu keskikenttäpelaajaksi ja pelaa oletettavasti piikissä kauden avauksessa.

Bournemouth - Ibe MID - £5.5: Bournemouthin porukasta silmiin pompsahtaa ensimmäisenä Jordon Ibe. Hyökkäävä laituri hankittiin kesällä Liverpoolista ja junnulle on tarjolla isoa roolia Bournemouthin heppoisessa rosterissa.

Burnley - Andre Gray F - £6.5: Burnleyn rosteri näyttää niin surkealta, että omaan joukkueeseen ei tarttuisi varmasti ketään. Jos joku täytyy nostaa esiin, niin hyökkääjä Andre Gray, joka takoi viime kaudella Championshipissä 23 maalia ja syötti 8. Hintalappu £ 6,5 vaikuttaa kyllä hieman korkealta. Tosin kuka odotti viime vuonna, että Watfordin kärjet oli kauden löytöjä. Toinen vaihtoehto Burnleysta voisi olla maalivahti Tom Heaton (£4.5), joka oli mukana myös EURO2016-kisoissa Englannin rosterissa.

Chelsea - Hazard MID- £10.0: Uskon että Antonio Conten tulo joukkueeseen piristää Hazardin ja herra nousee taas omalle tasolleen. Hazardin hintalappu on suht kova, mutta paikka avauskokoonpanossa on vakio ja löytyy varmasti omasta joukkueesta. Oletettavasti myös £7.5 arvoiset Oscar ja Willian nakuttelee tehoja, mutta paikka avauksessa ei ole yhtä selvä kuin Hazardilla. Myös Fabregas (£7.5) houkuttelee.

Crystal Palace - Townsend MID- £6.5: Viime kauden lopussa Newcastlessa tehoja iskenyt laituri on oma valintani Palacesta. Myös hieman halvempi Cabaye (£6.0) voisi mahtua jengiin, koska antaa suuren osan Palacen erikoistilanteista. Ei kuitenkaan mitään must hankintoja.

Everton - Coleman DEF- £5.5:  Evertonin joukkueen ympärillä on vellonut siirtohuhuja läpi kesän. City on ollut ostamassa toppari Stonesia (£5.0) ja Chelsea Lukakua (9.0). Siirtohuhut vaikuttaa varmasti herrojen otteisiin vaikka jatkaisivatkin joukkueessa, joten siksi Evertonista nostetaan esille hyökkäävä laitapakki Seamus Coleman.

Hull - Abel Hernández F - £6.0: Putoamista vastaan taistelevan Hullin rosterista silmiin osuu hyökkääjä Hernández, joka on nopea ja pitkä (185 cm). Tulee tekemään about 10 maalia tulevalla kaudella ja on elintärkeä pelaaja pikkuseuralle. Myös maalivahti Jakupovic (£4.0) voi olla hyvä valinta ainakin kakkosveskaksi, koska on McGregorin loukkaantumisesta johtuen joukkueen ykköskassari tammikuulle asti.

Leicester - Ei ketään : Tuskin tulee omaan joukkueeseen Kettuja valittua. Vardy tekee varmasti maaleja, mutta kympin hintalappu vaikuttaa kovalta. Myös Mahrezin (£9.5) hinta lähes tuplaantunut viimekauden alusta. Puolustuslinjan ukot vaikuttaa potentiaalisimmilta hinta huomioiden, tosin Kanten siirtyminen Chelseaan heikentää myös alakertaa. Siihen päälle vielä mestareiden liigan rasitus kapealla rosterilla, joten kannattaa välttää alkukauden Fantasy valinnoissa kettuja. Tarvittaessa Wild Cardilla mukaan myöhemmin.

Liverpool - Firmino MID - £8.5: Varma valinta omaan Fantasy tiimiin. Herra merkattu Fantasyssa keskikentälle, vaikka pelaa käytännössä kärjessä eli tehdyistä maaleista tulee 1,5 kertaiset pisteet verrattuna hyökkääjiin. Myös Southamptonista siirtynyt Mane tuntuu nauttivan Kloppin pelisysteemistä.

Man City - Aguero F - £13.0: "Kun" tulee tekemään tällä kaudella tuhoisaa jälkeä, jos vaan pysyy kunnossa. Hintalappu on kova, mutta oma valinta joukkueeseen, koska Pep tulee rakentamaan hyökkäyspelin tämän väkkärän ympärille. Myös Silva (£9.0) hyvä valinta vähän edullisempaan hintaan. Myös Stones (£5.0) maistuu, jos siirtyy vaaleansinisiin.

Man Utd - Zlatan F - £11.5: Zlatan on niin selvä valinta Manun ykköshyökkääjäksi, joten vaikea jättää Fantasyn ulkopuolelle. Muita valintoja voisi olla puolustajat: Shaw LB (£5.5.) ja saman hintainen Eric Bailly. Tarkkaile myös Pogban hintaa.

Middlesbrough - Gastón Ramírez MID - £5.5: Boron tärkeimpiä pelaajia. Saa luultavasti hyvin tehoja Negredon takana 10-paikalla. Varma avauksen pelaaja kunnossa ollessaan.

Southampton - Pierre-Emile Højbjerg MID - £4.5:  Koko Southampton on melkoisessa käymistilassa. Koeman lähti Evertoniin, Pelle Kiinaan, Mané Pooliin ja ketä niitä nyt oli! Joukkue on kuitenkin yllättänyt kaikki asiantuntijat jo useamman kauden putkeen, joten saattaa olla että jengistä löytyy taas piilotettua potentiaalia. Siksi nostan itsekin esille nuoren tanskalaisen Højbjergin, joka siirtyi joukkueeseen Bayern Munchenin reserveistä.

Tottenham - Kane FO - £11.0:  Spursin vakiovalinta Eric Dier on vihdoin siirretty Fantasyssa puolustuksesta keskikentälle ja samalla herran Fantasy Value droppasi. Enää nollapeleistä ei tule 4 pistettä ja maalienkin arvo putosi. Allin hintakin on noussut ja uusi hinta £8.5 on sama kuin Eriksenillä. Siksi Spurssista täytyy nostaa esille Harry Kane, jonka hinta on kuitenkin halvempi kuin Zlatanin ja Agueron. Ja ilmeisesti Kane antaa nykyään myös kulmapotkuja J

Stoke - Arnautovic MID - £7.5: Stokesta nostetaan esille viime kauden ykköstykki Arnautovic, jonka arvoa lisää se että hänet on merkitty keskikenttäpelaajaksi Fantasyssa. Eli maalien arvo on suurempi kuin hyökkääjillä. Myös Shaqirin (£6.5) suorituksia kannattaa tarkkailla. Lisäksi joukkueen kapteeni Shawcross (£5.0) on taas pelikunnossa.

Sunderland - Papy Djilobodji DEF - £4.5: Sunderlandin kovin hankinta tulevalle kaudelle on penkin päässä: David Moyes. Pelaajarosterista nostan itse esille toppari Papy Djilobodjin, joka oli Moyesin ensimmäinen hankinta. Tarvittaessa Djilobodjin pystyy pelaamaan myös keskikentän pohjalla. Pituutta herralla on 193 cm, joten maalejakin voi syntyä erikoistilanteista.

Swansea - Nathan Dyer MID - £5.0: Swansea vaikuttaa heikentyneen kauden kynnyksellä melkoisesti. Kapteeni Williams on lähtökuopissa, viime kauden ykköspyssy Ayew siirtyi juuri West Hamiin ja korvaajia ei ole ehditty hankkia. Tästä syystä nostetaan esille Nathan Dyer, joka paukutti Swanseassa kovia tehoja muutama kausi sitten. Toki piikistä löytyy Llorente (£6.5), mutta samalla hinnalla löytyy paljon muitakin vaihtoehtoja.

Watford - Ighalo £7.5 / Deeney £7.0 F: Viime vuoden yllätys duon hinnat on pompsahtanut 5-6 miljoonan tuntumasta seitsemään. Jos tehoja syntyisi viime kauden malliin, niin seitsemän miljoonaa on edelleen halpahinta näistä herroista. Uusista hankinnoista nigerialainen Issac Success (£6.0) saattaa myös olla oiva valinta keskikentälle, koska mies saattaa pelata myös hyökkääjänä. Nigerialaisen raamit on myös valioliigaan sopivat: 186 cm ja 86 kiloa.

West Brom - Ei ketään: Liigan hajuttomin ja mauttomin jengi. Teki viime kaudella toiseksi vähiten maaleja ja tilanne tuskin muuttuu parempaan suuntaan. Piikissä häärii Salomón Rondón (£6.5), joka onnistui viime kaudella 9 kertaa, mutta samalla rahalla tarjolla monia muitakin vaihtoehtoja. Keskikentältä löytyy budjetti vaihtoehto Darren Fletcher (£4.5) ja kotipeleihin alakerrasta Dawson (£5.0) ja Evans (£4.5) nollapelien toivossa.

West Ham - Andy Carroll F - £6.5:  West Hamin kovin "yllättäjä" Fantasyssa saattaa löytyä kärjestä. Andy Carroll on nyt terve ja maaleja on syntynyt ainakin harjoituspeleissä ok tahtia. Myös Ayew (£7.5) keskikentältä vaikuttaa varteenotettavalta "löydöltä", koska hänkin hyötyy Payetin (£9.5) tarjonnasta.

Eiköhän näistä saada jonkunlainen joukkue jalkeille tänäkin vuonna! 

1 kommentti:

  1. Tässä vielä muutama mestari, jotka unohtui tuosta blogista:
    - HULL - Snodgrass - £5.5: antaa oletettavasti kaikki Hullin erikoistatilanteet. Omaa hyvän laukauksen, jolla on paukuttanut valioliigassakin Norwichin paidassa 12 maalia kahdessa kaudessa. Tosin edelliskauden polvivamma saattaa näkyä vieläkin.

    - SUNDERLAND - Van Anholt £5.0: Laitapakki paukutti viime kaudella 6 maalia ja syötti 4. Jos Moyes saa vielä Sunderlandin puolustusta parempaan kuosiin, niin saattaa olla kovakin hankinta tällä hintalapulla. Tuskin löytyy monen joukkueesta kauden alussa, joten hinta saattaa nousta nopeastikin.

    VastaaPoista