sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

NHL: Corona Trophies



NHL-kausi päättyi toistaiseksi kuin seinään! Kiitos Koronan! Kukaan ei tiedä jatkuuko pelit enää vai ei. Itse veikkaan että ei, vaikka on väläytelty että kausi jatkuisi lähes koko kesän, kunhan pelit saadaan taas käyntiin.

- Eli pelit olisi tauolla heinäkuuhun.
- Sitten lyhyt training camp, 
- Runkosarja loppuun heinäkuussa
- Stanley Cup ratkeaisi vasta elo-syyskuussa. Aika hurja skenaario. Kävi miten tahansa, niin jaetaan tässä välissä NHL Corona Trophies -palkinnot, eli jos kausi päättyisi tähän!


Hart ja Art:  Sori McDavid, nyt on Draisaitlin vuoro! Saksalainen härkä harjaa pistepörssin ja liigan arvokkaimman pelaajan pystin tehoilla 43+67 = 110 pts (71 peliä). Piti Oilersia pinnalla McDavidin ollessa loukkaantuneena ja todisti arvonsa. Huomion arvoista, että on myös Oilersin paras aloittaja ja ottaa kaikki tärkeät aloitukset McDavidin katsellessa kaarelta.

Norris: Alkukausi oli John Carlsonin, mutta loppua kohti Roman Josi nousi rinnalle ja omissa papereissa jopa ohi! Ilman Josia Preds olisi suossa, joten Josille tämä pytty. Voitti Carlsonin käytännössä kaikissa muissa tilastoissa, paitsi syötöissä.
69 peliä, 16+49, +22 ja 260 laukausta!

Vezina: Suomalaisilla laseilla parhaaksi veskaksi voisi kruunata Raskin, mutta Tuukka ei ole ollut korvaamaton ja on pelannut pelit lähes puoliksi Halakin kanssa. Tästä syystä pysti menee omissa papereissa Hellebuickille! Eniten nollapelejä (6.), toiseksi eniten voittoja (31.) ja torjuntaprosentti 7. paras (92.2%) ja kun muistaa vielä Winnipegin alakerran tason.

Calder: Quinn Hughes vs Cale Makar? Tiukkaa tekee, mutta kyllä Makar vie, vaikka oli noin 10 peliä sivussa loukkaantumisen takia. 58 peliä, 12+38, +12 ja uskomattoman smooth-luistelu. Rookie pistepössi meni kuitenkin Hughesin nimiin 8+45=53 (68 ottelua).

Selke: Paras puolustavahyökkääjä on Sean Couturier. Flyersin loppukauden runi oli vakuuttava: 9.tammikuuta jälkeen joukkueen saldo 19-7 ja takamatka Capsiin kutistui 1 pisteeseen. Joukkueen mainion vireen takana on ollut läpi kauden Couturier 22+37 (69 ottelua), +22.

Lady Byng: Herrasmiesmäisiä otteita ja urheiluhenkeä, yhdistettynä maagisiin pelitaitoihin on esittänyt Anze Kopitar. Kingsin rupujengissä 70 peliin tehot 21+41=62, +6 ja 16 jäähyminuuttia. Kausi katkesi Kingsiltä vielä 7 ottelun voittoputkeen, vaikka siirtorajalla muuttoliike oli ainoastaan ulospäin.

Jack Adams: Vuoden valmentaja on vaikea valita ja tämän osalta kausi jäi pahasti kesken! Koska playoffit on se mikä ratkaisee. Tortorella olisi yksi ehdokas, mutta riittikö Columbuksen potku jatkoon? Ei voi tietää, joten nostan voittajaksi Alan Vigneaultin. Flyersin peli parani loppuakohti ja Vigneault oli iso palanen tässä.

Kauden erikoismaininta: Henkilökohtaisista peliesityksistä esille on pakko nostaa vielä Artemi Panarin! Harmillisesti kaikkien palkintojen ulkopuolelle, mutta tehot 32+63 = 95 ja lisäksi +36!! Liigan paras lukema hyökkääjistä. Kuka olisi uskonut että Panarin löytyy +/- tilaston kärkipaikoilta?

Toivotaan että kausi vielä saadaan kuitenkin käyntiin ja päästään jakamaan vielä oikeat palkinnot ja Stanley Cup.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti